Roger: +46 (0) 739 353 029 Janneke: +46 (0) 738 209 366 info@wherethewildriverruns.com

Ons thuis ligt midden in de bossen, midden in de wilde natuur, waar je alleen het kalmerende geluid van de stromende rivier hoort, de wind die door de bladeren ritselt en de vogels die in de bomen hun lied zingen. En toch zo dicht bij twee verschillende luchthavens en openbaar vervoer.

Roger en Janneke verwelkomen je bij WhereTheWild RiverRuns! Gelegen aan de voet van Zweeds Lapland, 40 minuten van Umeå airport en 580 km van Stockholm. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de stilte en de echte natuur ervaren, de wilde dieren om ons heen ontmoeten en tegelijk hoeft u zich nergens zorgen over maken. Ons pakket is een combinatie van een gezellige, mooie accommodatie midden in de bossen op loopafstand van de ‘wilde’ rivier die de geweldige natuurlijke ervaringen van de wildernis biedt, samen met comfort, het knapperende vuur van een open haard en goede lokale gerechten.

De pakketten die we aanbieden zijn het hele jaar beschikbaar en afhankelijk van het seizoen veranderen we de verschillende mogelijkheden van de activiteiten. En natuurlijk kunnen we alles aanpassen aan uw speciale wensen.

Meer informatie over het exclusieve pakket.